Přátelská výpomoc

12.04.2011 19:51

Spock seděl ve své kajutě a třásly se mu ruce.Nemohl tomu nijak zabránit a tak je jen s úžasem sledoval a myslel na to,že tentokrát je to horší,mnohem horší.Pon farr přicházel tak rychle,že na Vulkán to jistě nestihnou.Včerejšek strávil celý den meditacemi , nechal se i uvolnit ze sluzby ,ale nebylo to o nic lepší.

 

Horečka krve sílila a Spock doslova cítil ,jak ztrácí kontrolu sám nad sebou.Bylo to pro něj příšerná zkušenost.Ztrácet kontrolu nad emocemi- to by se dalo vydržet ,ale sám nad sebou-to bylo nepředstavitelné.

Podíval se na obrovskou vypouklinu mezi svýma nohama a cítil jak tlak stále roste.

Horkost se mu už dva dny rozlévala pod podbřiškem až ke stehnům ,penis ho tlačil v kalhotách a celé tělo mu poškubávalo

.Nejedl ani nespal,neboť měl strach z toho,že ztratí svou sebekonrolu a tím se nadobro znemožní před celou posádkou na Enterprise.Nehledě na to,že může někomu ublížit.

 

Spock pocítil zoufalství.Strach.Vztek.......Emoce se valily jedna pres druhou a do toho ten tlak.

Vstal a přecházel sem tam po kajutě.Opět ten tlak. Spock si začal mnout penis,aby ulevil od té nepříjemné , cizí potřeby.

 

-Je to nedůstojné...ach je to tak nedůstojné -myslel si ,ale ruku už zpět dát nemohl.

Cizí síla ho nutila dráždit penis víc a víc , až začal hlasitě a zrychleně oddychovat.

Slabý závan sebekontroly ho donutil se rychle svléknout a jít do soniky.

-Naštěstí jsou stěny zvukotěsné - úlevně si pomyslel.

 

Vtom se ozval bzučák a on uslyšel Kirkův hlas.

"Pane Spocku...."

Spock se s námahou opanoval a odpověděl:"Vstupte, kapitáne....hned jsem u vás."

Rychle vylezl ze soniky ,plánujíc si rychle obléknout svou uniformu,když ho omráčil pohled na kapitána,držícího jeho horní část uniformy.

Zapomněl na Kirkovu impulsivitu,jeho bleskové příchody a nepřipravenost na to,že by jeho - Spocka někdy uviděl jinak než sedícího u stolu s počítačem.

 

Oba ztuhli a obličeje jim hrály barvami.Kirk byl rudý až po uši - nedošlo mu,že bude Spock v sonice zcela nahý .Ale takové věci se na lodi občas stávali......byli přece muži a o nic nešlo.

Šokující pro něj byla jiná věc a to ta,že byl Spock evidentně vzrušený.....jeho velký ,zelený,tyčící se penis nebylo možno přehlédnout.

Kdokoliv jiný,ale Spock?

Tvář vědeckého důstojníka hrála do zelena,instintivně si zakryl dolní partie rukou a druhou hrábl po kalhotách uniformy .Otočil se ,aby se v sonice oblékl,když za sebou uslyšel tichý Kirkův hlas.

 

"Omlouvám se, že jsem sem tak vpadnul, Spocku"

 

Spock se na chvíli zarazil nad tonem kapitánova hlasu,ale přesto vstoupil za závěs soniky,aby si oblékl alespoň kalhoty. Když vyšel ven,jeho pohled byl stočen dolů a Kirk si toho samozřejmě okamžitě všiml.

Podal mu přátelsky termální triko a s úsměvem pronesl:"Opravdu se nemusíte přede mnou stydět,jsme přece muži a takové věci se stávají..."

 

"Vulkánci se nestydí" opáčil bleskově Spock,jak byl zvyklý, ale vzápětí mu poklesla ramena.

Proud emocí ho opět zasáhl a on instinktivně přiložil ruku na čelo,jako by tomu mohl zabránit.

"Co je vám,Spocku" otázal se starostlivě Kirk, přistoupil ke svému důstojníkovi a zlehka mu položil ruce na ramena.

"Řekněte mi ,co se s vámi děje. Máte problémy,jste nemocný?Víte,že vám kdykoliv s čímkoliv pomohu."

Spock se na něj zkoumavě zadíval,pak ustoupil z dosahu kapitánových paží a posadil se na lůžko.

Nadechl se,jako by chtěl nasbírat odvahu a tiše,s pohledem upřeným na Kirka odpověděl:

"Obávám se ,že s mým problémem jste se již setkal v minulosti,Jime.Tentokrát je to daleko horší než před sedmi lety.Procházím pon farr a jediné co mě mate,je rychlost celého průběhu.

I kdyby jste dal příkaz otočit loď a jet na Vulkán,jako předtím,nestihnu to včas.Nemám ani snoubenku,která by mě čekala - příliš jsem otálel a nyní za to zaplatím svým životem."

 

"Spocku,něco se dá přece dělat.Přece nemůžete takhle rezignovat,půjdu za Mc Coyem a něco vymyslíme.Přinejhorším si partnerku vyberete zde na lodi."

Při tomto prohlášení sebou Spock jen škubl,ale pak pokračoval s vysvětlováním:

"Jime,nelze utišit horečku krve takovým způsobem,jak si představujete.

K osobě,s kterou se spojím , musím mít psychicky blízký vztah, jinak to propukne opět a mimoto si opravdu neumím představit partnerku zde na palubě Enterprise,která by mi chtěla v tomto ohledu být nápomocná."

Kirk se pousmál a odvětil :"Vím,že jsme tyto věci nikdy neprobírali, ale vy si zřejmě vůbec neuvědomujete své charisma a velkou přitažlivost.Vím minimálně o třech ženách,které by váš momentální stav dost zajímal."

Spock povytáhl obočí nahoru ,chvíli přemýšlel a pak prohlásil:"Nevím z jakých zdrojů jste tyto informace získal, nicméně musím upozornit na skutečnost, že k žádné z žen na lodi nechovám citové pouto a to je velký problém.A abych byl upřímný, je jen jedna osoba na Enterprise, ke které cítím pouto,potřebné k tomuto účelu...." a odmlčel se,neboť se ocitl na tenkém ledě.

 

Nemohl si nevšimnout,jakým způsobem na něj působí Kirkova přítomnost.Jeho probuzené smysly reagovaly jako senzory citlivosti a ruce ,které mu předtím James položil na ramena ,vyvolaly bolestné vzrušení v dolních partiích.

"Tak kdo je ...." spustil Kirk,ale ještě než to dořekl, znal odpověď.

 

S kým jiným Spock prohodil více než pár nutných vět,s kým jiným hrál hodiny šachy ,s kým jiným obědval v jídelně a trávil svůj volný čas!? Kdo jiný dokázal na jeho chladnokrevné stoické tváři vyvolat onen záhadný poloúsměv - kdo jiný než on sám.....

 

Kirk se rozpačitě zadíval na podlahu,nevěda jak na to reagovat.Spock byl jeho nejlepší přítel,kdykoli by za něj obětoval i život a rozhodně mezi nimi cítil pouto,které Spock právě popsal.Homofobie byla dávno součástí minulosti a nedalo se říci,že by mu v oblasti chlapecké lásky chyběli zkušenosti.

Ale Spocka bral vždy úplně jinak.Až do teď.

Zvedl oči a zadíval se na svého vulkánského vědeckého důstojníka. Bylo přinejmenším zvláštní posuzovat ho jako sexuální objekt,ovšem musel připustit, že to co řekl před chvílí Spockovi,byla naprostá pravda.

Vulkánec byl velmi atraktivní,vysoké přímé držení těla a štíhlá pevná postava jen umocňovala jeho zajímavou a nevšední tvář. Všiml si způsobu,jakým ho Spock sledoval a začervenal se.

Přimhouřené temné oči a jemně povytáhnuté šikmé obočí působilo velmi erotickým dojmem a James nechápal,proč si toho nevšiml už dříve.

Ticho v kajutě houstlo napětím.

Spock,pozorujíc dilema svého přítele , cítil rozporuplné ,ale vřelé pocity.Cítil přitažlivost mezi nimi, kterou si nikdy nedovedl zdůvodnit a teprve teď pochopil, proč vlastně celé ty roky instinktivně váhal s hledáním nové partnerky.

Za tou pečlivě chráněnou vulkánskou zdí ,kterou postavil kolem svého srdce bylo místo určené jen jedné osobě.

Náhle ho opět přemohl třas ,synchronizace emočního a fyzického přetlaku se již nedala ignorovat a Kirk si toho okamžitě všiml.

Spock vstal, pomalu přistoupil k Jamesovi a jeho pohled byl spalující až do morku kostí.

Jemně,ale pevně ho přitáhl k sobě a sametově zašeptal:"Cítím tvé myšlenky, ale nechci ti nějak ublížit. Chceš mou nabídku akceptovat? Věřím, že tě mohu po všech stránkách dokonale uspokojit."

Kirk na sobě nevěřícně pozoroval narůstající vzrušení , které jen umocnil vulkáncův ton hlasu.

Počáteční zmatek byl vystřídán jistotou.

Pohledem se vpil do těch lákavých nepozemských očí a usmál se svým neodolatelným úsměvem,zdrsnělých touhou.

"A nebo já tebe...."odvětil na předchozí výzvu a přejel rukama po vulkáncových štíhlých bocích.

Pak mu jednou rukou hrábl do černých vlasů a přitáhl si ho ještě blíž ,až ucítil jeho horký zrychlený dech.Spock,povzbuzený tímto zjevným souhlasem se přisál k jeho rtům, pootevřel je svými a jazykem mu pronikl dovnitř až James zasténal.Jejich polibky nabývali na intenzitě,byly drsnější a hlubší , jazyky se proplétaly a Spock cítil takové fyzické vzrušení,že bylo až neúnosné vzhledem k jeho stavu.

Jedním trhnutím si uvolnil kalhoty a pevným stiskem donutil Kirka pokleknout na kolena .

Uchopil ho vášnivě za světlé zvlněné vlasy,pevně se rozkročil, zvrátil hlavu vzrušením a chraplavě pronesl: "Odpusť,ale toto již opravdu nesnese odkladu....."

Kirk rozhodně nebyl proti.Sám byl dynamická osobnost a drsnější styl se mu zamlouval.

 

Uchopil Spocka pevně za boky a začal sát ten tvrdý zelený penis-nejdřív zlehka jazkem obkresloval oblouky kolem žaludu , a pak jak jeho vzrušení stoupalo,ho pojal do úst celého.

Spock cítil chladivý jazyk na svých horkých partiích a začal nejprve lehce-později silněji přirážet.

Vzrušení mu zcela zatemnilo zbytky sebeovládání a on šel do hloubky Jimovách úst,neohlížeje se již na to,jestli jeho délku může přítel zvládnout.

Jim byl překvapen jeho drsností, ale pak se nechal strhnout.....přizpůsobil svá ústa v jiném úhlu a zanedlouho mu vulkáncův penis projížděl až ke krku.Jeho chuť i vůně byli vzrušující,Kirk si jednou volnou rukou uvolnil opasek a začal si třít odulý tvrdý pyj, který mu cukal vzrušením.Spock oddychoval stále rychleji a blížil se ke svému vrcholu.Ke konci se roztřásl a slabě zasténal.Kirkovi stříkl proud spermatu přímo do krku,ale on neucukl a sál jeho penis až do konce.Po chvíli se k němu Spock sklonil ,přitáhl si jeho hlavu blíž a jemně slíbal všechny kapky kolem jeho úst.Kirk si všiml něžných jiskřiček v jeho očích a na rukou mu naskočila husí kůže,když uslyšel vulkáncův hlas: "T'hy'la,ty si zasloužíš víc....mnohem víc a lépe..."

Povalil Kirka na postel a jazykem mu přejížděl po bradavkách až mu ztvrdly.Pomalými krouživými pohyby putoval až k jeho bříšku a zase zpět . Jednou rukou ho drsně chytil za vlasy a druhou dráždil jeho nebohý růžový pyj , který vybroval očekáváním.

Spock se k němu sklonil,olízl ho a podíval se na Jamese . "Aaach" vyrazil ze sebe Kirk a Spock spokojeně pokračoval.Pečlivě a pomalu mu jezdil jazykem po vnitřní straně penisu,hezky od kořene až k žaludu a občas do něj zlehka zaťal své zuby .Vždy ,když uslyšel zasténání,povolil a přestal,aby co nejvíce protahoval Kirkovu touhu.

"Spocku,nepřestávej...." hekal kapitán .Spockovi zajiskřili potěšením oči a nechal jeho penis trčet,pak mu sepnul ruce nad hlavou ,aby se nemohl hýbat a fascinovaně sledoval Kirkovu reakci.

Pak si pomalu klekl mezi jeho nohy,zvedl je do výšky a přehodil si je přes ramena.

Kirk ucítil tvrdý vulkáncův penis na svém napnutém břiše a jeho horká pevná stehna přitisknutá k němu.Pevný stisk ocelového sevření mu nedovoloval žádný pohyb a tak byl nucen jen bolestně vzrušen čekat na další akci. Vtom pocítil vlhkost kolem penisu- jeho mučitel mu roztíral vlastní prrejakulát po jeho dolních sladce týraných partiích.

Kirk se třásl vzrušením ,cítil Spockovi prsty,jak mu přejíždějí od prostaty po celé délce jeho chlouby a zase zpět až k análnímu otvoru.Tam se jeho ruka zastavila a pak-krouživými pohyby tlačil proti jeho zadnici.

Když protlačil první prst dovnitř,Kirk se neovládl a zaskučel: ACH.. bože..co to se mnou provádíš.....já už to nevydržíím."

Spock jen zvedl jeden koutek úst ve svém poloúsměvu , sehnul svou hlavu ke svému příteli, políbil ho drsně na krk a zašeptal :"Říkal jsem ti, Jime, zasloužíš jen to nejlepší. Vulkánci mohou být skvělí milenci ,protože odpíraná touha nese to nejlepší ovoce.A já ti to mohu dělat hodiny...."

 

Po tomhle prohlášení měl James pocit,že snad vyvrcholí na místě.Spock mu to ale nedovolil,vždy ho jemně stiskl na prostatě,aby oddálil nevyhnutelné...dál ho dráždil a postupně mu zasunoval prst po prstu do sladkého otvoru,který Kirk instinktivně tlačil proti němu.Přestože byl sám vzrušen a jeho velký tvrdý penis byl napnutý k prasknutí,mohl se ovládat natolik, aby poskytl kapitánovi čas na přípravu .

"Spockuu , já tě chci, vraž mi ho tam dovnitř , chci ho cítit v sobě..." hekal Kirk zmučeně.

Na tohle Vulkánec čekal. Vzal do ruky svůj horký nástroj a pomalu ho tlačil proti mokrému otvoru.

Kirk pocítil obrovský tlak a slastné impulsy mu začaly vystřelovat až do podbřišku.Po vsunutí žaludu se Spock zastavil , vychutnával ten těsný prostor a dal Jamesovi čas na uvolnění.Pak se k němu opět sklonil , přisál se k jeho krku a jazykem mu přejížděl až k uším,která mu připadala sexy kulatá. Konečně mu pustil ruce a pomalu obezřetně vsunoval svou chloubu dál do jeho těla.

 

Když se mu podařilo vsunout své kopí dovnitř celé,měl James pocit naprostého naplnění.Cítil ten nepozemsky obrovský pyj až v břiše,které bylo skoro vzduté .Spock se pohnul a v něm skoro všechno explodovalo.Cítil slabou bolest smíšenou s neuvěřitelnou slastí,která prostupovala celým jeho tělem, cítil horké Spockovi polibky na své tváři a krku. Něco tak vzrušujícího nezažil.Z očí mu vytryskly slzy a on mohl jen přerývavě hekat a vyrážet ze sebe : "Spocku...to je úžasné...ty jsi úžasný....áach."

Vulkánec už neváhal , prohnul se slastí dozadu,zapřel se pořádně koleny o pelest a začal silně přirážet.Silněji a drsněji.

Mohl se ještě natolik ovládnout,že milence občas lehce stiskl,aby nevyvrcholil zbytečně brzy,což mělo za následek to ,že Kirkovi spontánně tekly slzy a on jen zmučeně kňučel.Spockovo tělo se prohýbalo vzrušením a vyrazil ze sebe několik zasténání.

Vzduch v kajutě houstl, jejich zpocená těla proti sobě pleskala zvlhčeným preejakulátem,který stále bržďen unikal a sténaní se měnilo ve výkřiky.Obrovské vlny vzrušení zaplavovaly jejich morká těla a Kirk měl pocit ,že snad ani není na tomto světě,ale někde jinde...mimo čas a prostor.

 

Ale nakonec je splečný orgasmus zcela pohltil.Přišlo to jako rázová vlna a smetla každou myšlenku,která jim ještě zbyla.Spockovo tělo se otřásalo v extázi ,jeho sperma zaplavilo Kirkovo tělo až po okraj a on vystříkl svou násilím zadržovanou touhu na vulkáncovo břicho.

°°O°°

Když se kapitán vzbudil,zjistil ,že jeho pečlivý první důstojník je stále s ním.Upravený a čistý, působil dojmem , že poslední tři hodiny řešil nějaké pracovní povinnosti a ne,že se ho snažil oš..at až do bezvědomí.

Seděl u postele a pozoroval ho.Když viděl,že se Kirk probral, zvedl nepatrně jeden koutek úst v nenapodobitelném vulkánském poloúsměvu a věcně prohlásil: "Přinesl jsem ti kávu , Jime.Jistě ti přijde k chuti."

Kirk se začal smát a nemohl přestat o to víc,když viděl , jak Spock zvedl překvapeně obočí.

 

KONEC 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek